Alla inlägg under augusti 2011

Av jenny - 19 augusti 2011 11:42

Nya färger, färre länkar...Just det, ni vet vilka ni är! Ni som inte hade skrivit nåt sen ifjol, typ...

Ni som jag har kilat in till nu & då för att kanske få läsa nåt nytt, och blivit lurad av...Snuvad på skvaller =)  Hör av er om ni börjar blogga igen...

I övrigt är mitt humör i botten idag, min make har mage att också han sluta med nikotin & då är det tydligen mer synd om honom än mig....Karlar!

Mitt ego klarar bara av att tycka synd om mig själv just nu, så det blir lätt kortslutning i hjärnan när nån vill ha mer uppmärksamhet än mig. Klart jag tycker att han är duktig & jag är impad av att han bara helt enkelt hakade på mitt nikotinstopp, helt utan för-pepp.  Vi är duktiga!

Kaffet var gott idag, tills grannen bestämde sig för att ta sin morgoncigg på balkongen, när jag satt & njöt av sommarbris & frisk luft....Suck....

Jaja, that´s life!

 

Av jenny - 18 augusti 2011 19:54

Alla fina hejja-på hälsningar glädjer mig. Jag är inne på dag 5 rökfri, & det går bra. Lite gruvsamt är det när jag tänker långt fram som tex nästa helg då vi ska hem & gå på SundsvallOpenTrot med familj & vänner, och de flesta åtminstone partyröker.... Jaja, det tar jag då =)

Härliga semestervecka jag har! Gör mest ingenting på dagarna förutom lite pyssel, nån maskin tvätt, idag blev det visst 6 maskiner....Men bara planlöst driva fram såhär otvunget till nåt... Härligt!

Imorgon är det redan fredag. Jag är sjukt sugen på surströmming i helgen då det är premiär, vi får se om jag kan lura nån rackare att joina mig på lite illaluktande delikatesser....

Tror jag ska ta en tur med kameran imorgon, & sen hämta kidsen tidigare från fritids & dagis.

Taco-fredag är iaf planerad redan, så vi har lite att pyssla med innan pappan kommer hem, och i helgen är jag sjukt sugen på att ta mig ut i skogen, kanske hitta nån svamp, men bara iaf få känna doften av träd & mossa....Vi får se vad som sker.

Nu ska jag se sista avsnittet av Sommar med Ernst!

Önskar er alla fina en underbar helg också! Puss  

  Liden i fjol....Fantastisk utsikt!!

Av jenny - 16 augusti 2011 08:46

Jag har fortfarande inte rökt ett bloss sen i lördagskväll.

Vid tidigare rökstopp så har jag laddat med nikotinersättare, typ tuggummin & plåster, men den här gången kör jag helt utan, rakt av bara.

Abstinensen har uteblivit på nåt vis....Jag har inte haft några utbrott ännu, inga fruktansvärda sug heller...Jag tror att det är väldigt mentalt det här. Psykiskt alldeles.

Jag har inte en enda gång sagt att jag inte får röka för att jag har slutat, jag säger att jag har valt att inte röka sen i lördags.

Känns bättre så. Känns som mitt eget val varje gång.

Jag jobbade ju extra igårkväll, med massor med stressiga situationer som vanligt, & bara en gång kom tanken på en lugn stund för mig själv på ballis. Då bjöd jag mig själv på ett glas kall Loka i köket istället. Gott.

Just nu fikar jag frukost & dricker en kopp kaffe. Det blir typ 1 kopp om dagen nu, istället för 7, då kaffet är väldigt kopplat med cigg för mig. Får börja med nyttigt te istället =)

  Önskar er en skön dag!

Av jenny - 15 augusti 2011 12:18

Har några bilder, inte från middagen, men firande i övrigt.... Jag fick ett jättefint hänge till mitt Thomas Sabo-halsband, som matchar mina fina örhängen & såklart vigselringen:

så fin & så rätt      

Och så fick jag ännu ett smycke från min favorit-serie Rock by Sweden, ett armband:

             stilrent & coolt! 

Han kan mina favotriter älsklingen för parftmen var också klockren, DKNY´s nya äpple....

         Super-duper-doft! Loves it  

Jag har världens bästa make, en underbar helg är till ända, champagnelyxandet är över för denna gång =)         

  Jag är en lycklig 35-åring!

             Tjing!

Av jenny - 15 augusti 2011 08:46

Jag överlevde! Jag är nu 35 år & 1 dag gammal.... Ända sen jag var liten så har jag haft nån sorts tänk eller rädsla för att jag ska dö ung. Före 35 typ. Men inte idag heller så jag ska nog sträcka den gränsen ett tag till då! Konstigt det där, hur man alltid tror att det värsta ska hända en, men att det bästa aldrig kan hända en...?

Har haft en fantastisk helg med maken & 2 go´vänner. Middagen var underbart god ( som sist...) & vädret jätteskönt & härligt.  När jag kollade Fejjan igår blev jag så rörd av alla fina, söta grattis-hälsningar som alla härliga människor runt omkring mig ( på olika sätt) hade skrivit i min logg. Ni är så fina allihopa!

Tack så otroligt mycket för en sjukt fin helg, massor med kärlek fyller mitt hjärta idag  

Jag har som tidigare sagt även fimpat nu ( igen....) Inte en cigg sedan i lördagskväll.

Nu har jag bredvid mig Allen Carr´s bok Äntligen icke-rökare. Får klamra mig fast vid den ett tag nu, skulle jag tro.... Det handlar mest bara om viljan, och jag vill nu. Jag vill att det bara var 20 år av mitt liv som gick till cigg, och sen gick det över...

Det jag är mest rädd för är viktökningen, men jag får väl köra mat-dagbok & träning samtidigt då & se om det överhuvudtaget finns nåt samband mellan rökstopp & fetma.

Wish me luck!

Ikväll ska jag jobba ett par timmar, mellan 14-20 & sen är det ledigt en vecka!

 

Av jenny - 13 augusti 2011 12:03

Min man har skrattat åt mig när jag har försökt att berätta & beskriva våra härliga spindlar på jobbet. Ben som tändstickor, man hör nästan när dom kommer krypande, tjocka kroppar & förfärliga huggtänder. Min kollega har nu, modigt måste jag tillägga, lyckas ta kort på dom. Dom finns att titta på här.

I övrigt kan jag säga att jag har en fin helg & återkommer en annan dag med mer dravel.

Puss & trevlig lördag på er   

Av jenny - 11 augusti 2011 20:58

Hade tagit semester så jag skulle bli långledig från imorgon & i 11 dagar, men jag tog på mig ett arbetspass på måndag igen för det var alldeles kaos på bemanningsfronten nu. Det gör mig inte så mycket...1 pass på 11 dagar kan jag bjuda på =)

Så nu har jag helg alltså. Längtar tills på lördag då vi har bokat bord på Dolce vita, där vi var ifjol på min födelsedag också, fast i år får vi sällskap, blir skoj som attans det!

För tre år sedan såg det ut såhär i mitt liv....Champagne & vattenpipa med JockePonken.

Känns som ett helt liv sedan....Så mycket som har hänt...Oj oj oj....Tiden går så fort.

Jag blir 35 på söndag. 35. Det är rätt mycket det. Fast lite. Beroende på liksom... Bäst att göra det bästa man kan, så att säga =)

Mitt liv är fantastiskt, jag är lyckligt lottad. Underbar make, härliga bonusbarn, ett jobb som jag trivs på med roliga kollegor, och faktikst "bara" 35 mil hem till resten av mitt liv....Familjen, & då måste jag flika in ett grattis till söta kusin Anna som fyller 27 år idag, & mina fina vänner.

Jag saknar er ofta, och längtar efter er så fort jag åker "hemifrån" igen.

          Bilder från Valters dop ifjol.....

      G-fest -08

Anna på Lisse-fest -08        Båt-tur med brudarna -08

      Maria först & sedan jag tog en tur till Sundsvall tattoo för lite färg, hösten -08

Jag & Majsan   så kom Darlingen min med kärlek till mitt liv     Ja, tusan vad det händer grejjer på 3 år...

Tjing!

Av jenny - 9 augusti 2011 09:35

Jobbar kväll igen, sen 2 dagspass & sen är jag långledig igen. 11 dagars semester. Vila.

Jag har fortfarande ont i ryggen, men kämpar på...Tack vare fina kollegor så kan jag ta de lite lättare lyften, de lite enklare uppgifterna. För det är ett tungt jobb vi har.

Hann in på Gränby köpcentrum innan jobbet igår, fyndade ett par byxor & en stickad tröja för 150 bagis, härligt med billig shopping!

Funderar på en IKEA-sväng innan jobbet idag, får se hur det blir... Skönt att bara slappa också.

Funderar även på hårets öde....Är ju utväxt på gång med mitt barr, och nu är det såå tråkigt! Nån sorts mellanlängd, nån sorts brun-röd-dassig färg helt utan lyster...Trist helt enkelt. Kanske lite färg eller slingor kan liva upp? Försöker intala mig själv att nästa sommar kommer det vara bra längd iaf, bara jag låter bli saxen.... Kliar i fingrarna ibland....

Nä, usch & fy....Vilket tråkigt inlägg!

Återkommer en annan dag ist....

  Såhär kort var håret ifjol...

  och såhär kort året innan...

  och såhär såg det ut -08, med extensions....

Har inget riktigt nytt kort på längden nu, men ungefär såhär   

Väx, väx, väx!

Tjing!

Ovido - Quiz & Flashcards