Alla inlägg den 16 september 2008

Av jenny - 16 september 2008 21:12

Har idag varit på utbildning och sen tränat armar på gymmet...Fick en present av min PT Andreas och jag vet inte om det kanske är en muta för att jag inte ska hoppa av eller om han bara är så gullig ändå =) Jag fick ett par träningshandskar!! Jättebraiga och jättefina, svarta med rosa detaljer =) Jag har den bästa PT:n!! Men sen körde han hårt med mig i gymmet igen, han ger liksom en morot innan piskan åker fram igen =)

Tack så mycket igen, Andreas, jag är överförtjust i mina fina handskar!!

Lättaste sättet att få en tjej att träna, köp henne lite snygga accesoarer =) hahaha


Har ikväll kockat ihop en jättegod indisk gryta, tikka masala med kyckling, ärter, potatis, lök & så ris till, superbt!

Var det nåt positivt jag fick med mig av mitt förra katastrofiska förhållande så var det det iaf, ett gott recept....Fast jag gör den bättre än honom, fast han kallar sig kock....pfft....

Han verkar äntligen ha fattat vinken iaf, jag har nekat hans vännerförfrågan på FB typ 3 gånger nu, och nu är det nog 6 dagar sen han skrev nåt....Kommer på mig själv med att INTE tänka på honom ens...Känns jävligt skönt, och jag är såå glad att han har flyttat härifrån!

Good ridence to bad rubish....eller nåt sånt =)


Imorgon blir det kontorsjobb, träna ben på lunchen och sen tvättstuga och städning på kvällen, måste ju snygga till här innan fredagens baluns =)

Och by the way, mina kära vänner, jag väntar fortfarande på svar på inbjudan jag skickade!! hmmm...Skärpning! Måste ju veta hur många vi blir som ska äta och så...Kom igen, skicka mejlsvar nu! Seså!


Nu ska jag läsa lite bloggar innan sängen kallar på mig...Sov inte hemma inatt så det ska bli skönt att krypa ner i tid ikväll.....Även om det är mysigt att sova borta också =) Ännu bättre att vakna med nån....Nice!


Godnatt mina små tussar!!

Ciao!

Fru Lind


Fru Lind om livet, lusten & längtan....Välkommen till min blogg!

Vigsel i Sigtuna Rådhus

                          

    

 

 

 


  

       
 

Bloggar jag följer

Jag skrev senast om....

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards